čtvrtek 23. května 2013

Na svatého Jiří...

I pranostika se vyplnila "Na sv. Jiří, vylézají hadi a štíři" a my viděli první ještěrku vyhřívající se na sluníčku. Je to neuvěřitelné, ale příroda co zamešká, tak zase rychle dožene. To jenom my lidi pořád honíme čas a pořád mu nestačíme.


3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Přeji všem krásný den,
to já si udělal radost a nakoupil jsem vybavení do ložnice tady. Mám jistotu, že to byla kvalita, jelikož všechno bylo totiž na doporučení. Takže mám upřímnou radost... :D

Marta řekl(a)...

Vylamování zálistků u rajčat je opravdu velice důležité mě to naučil můj tatínek, který byl vášnivým zahrádkářem. Nějaký čas mi trvalo, než jsem se to naučila správně, ale teď jsem už skoro profík a mám jedny z nejlepších rajčat v okolí. Vedle skleníku mám postavenou pergolu, kterou jsem si koupila na https://www.growerstore.cz/, z které každý obdivuje moji úrodu.

Marta řekl(a)...

My budeme určitě na svatého Jiří, což jak mně připomínáte, je už zanedlouho, instalovat plastové jezírko z https://zahradnijezirka.net/stavba-zahradniho-jezirka_k38/plastova-zahradni-jezirka_k117/ . Na to se naše děti už moc těší. Hlavně tedy na to, co nastane po realizaci. A sice že se budou učit rybičky!