středa 9. července 2008

Dlažba, koupelna, apod.

Dnes se pokusím popsat jak vypadá naše koupelna a záchod a hlavně jak by měla vypadat až bude všechno hotové a na svém místě.
Začnu dlažbou a obkladem. Hodně se nám s manželko
u líbí modrá, ale zrovna v koupelně nám to připadalo takové moc studené, tak jsem hledali a hledali a nakonec našli sérii Orchidea od Raka. Dlažbu jsme vybrali oranžovou, položenou diagonálně, což v naší koupelně ve tvaru L bude vypadat mnohem lépe než klasicky rovnoběžně se stěnami. Je s tím samozřejmě víc práce, ale už to mám skoro hotové, a to i včetně sklonu ve sprchovém koutě. Obklad bude bílo-oranžový s oranžovou listelou, ve sprchovém koutě a u umyvadla bude bílo-modrá s modrou listelou.

Rako, orchidea

Umyvadlo jsme zvolili zabudované se skříňkou. K tomu ještě jednu vysokou skříňku. Baterie klasické páčkové, menší je na umývátko na záchod. Sprchová baterie je termostatická.

Skříňky

Baterie

Záchod bude závěsný, série Lyra od Jiky. Umývátko ze stejné série, šířky 40cm.


Keramika na záchod


1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Zajímavé téma. :) My dělali dlažbu v kuchyni vloni. Společně jsme s tím dávali do podlahy ještě trezor na cennosti, protože manžel je trochu paranoidní a chce to mít někde schované. Ale tak co by ne. Dost času v roce nejsme doma, tak ať to není někde na očích. Chodí nám tam občas uklížečka nebo někdo na zalévání kytek, tak nemusí vědět, co máme doma za šperky a za cennosti. :)